ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : ΚΑΙ ΜΕ 0,001 % ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Περίπου 700.000 άτομα έφτυσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές. Και αυτοί με τη σειρά τους τους φτύνουν αλλάζοντας τον εκλογικό νόμο ώστε πάντα το πρώτο κόμμα να βγαίνει αυτοδύναμο.

Κάτι σε χούντα μου φέρνει αυτό. Δηλαδή αυτοί όσο και να χάνουν πάντα θα αλλάζουν τον εκλογικό νόμο και θα κάνουν κυβέρνηση όσο και να πέφτουν τα ποσοστά τους !!!

Δεν μας ρωτάνε κάνουν πλέον ότι γουστάρουν (το ίδιο θα έκανε και το ΠΑΣΟΚ αν ήταν στη θέση της ΝΔ) και γράφουν σταρχίδια τους αυτούς που τους καταψηφίζουν.

Έτσι όπως το πάνε θα κάνουν κυβέρνηση ακόμη και με 0,001 %. 

Μπράβο ! Ωραία δημοκρατία ! Να την χαίρεστε κάθε χρόνο αναμεταξύ σας στο Προεδρικό Μέγαρο σπαταλώντας τα λεφτά των ηλιθίων που σας ψηφίζουν (ή και όχι). 

2 Σχόλια to “ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : ΚΑΙ ΜΕ 0,001 % ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!”


  1. 1 tsopanis 30 Σεπτεμβρίου, 2007 στο 3:16 μμ

    Ποια Δημοκρατία… Όσο θα υπάρχει η αυτοδυναμία που τους δίνει το δικαίωμα να τα γράφουν όλα και όλους στα π@π@ρια τους (και για ίδιον όφελος), ο όρος δημοκρατία θα παραμένει μονάχα για τα «ερμυνευτικά λεξικά» της Αρχαίας Ελληνικής 😉

  2. 2 Βασίλης Περαντζάκης 30 Σεπτεμβρίου, 2007 στο 3:33 μμ

    Ο εκλογικός νόμος πρέπει να είναι όσο ποιο δίκαιος γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα αφήνει το 5% τα κυβερνά το 95% με εκβιασμούς. Γιατί εδώ αυτό έχουμε με τα μικρά κόμματα που θέλουν την αναλογικότητα. Στην ουσία να έχουν την δύναμη να εκβιάζουν. ΟΧΙ… θα γίνεται αυτό που θέλουν κάθε φορά οι περισσότεροι Έλληνες.

    Η βασική διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ότι το ΠΑΣΟΚ φτιάχνει εκλογικούς νόμους ανάλογα με το τι συμφέρει το ΠΑΣΟΚ (δηλαδή αν χάνει το ΠΑΣΟΚ, ο νόμος βγάζει δύσκολα αυτοδύναμες κυβερνήσεις ενώ αν κερδίζει, βγάζει εύκολα). Η ΝΔ απλά θέλει σταθερές κυβερνήσεις.

    Όταν τα μικρά κόμματα σοβαρευτούν και σταματήσουν τους εκβιασμούς και έχουν και πρόγραμμα εκτός από ευχολόγια 1400 ευρώ… να το ξαναδούμε. Μέχρι τότε… άντε και… αντιπολιτευτείτε…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ?

ΚΑΚΟΥΡΓΑ επι-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

rapismata@gmail.com

ΑΜΠΟΥΤ

ΑΡΤΣΙΒΣ ΜΠΟΥΡΤΣΙΒΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ

Kατηγορίες


Αρέσει σε %d bloggers: